Open op werkdagen  10:00 – 13:00  en  16:00 – 19:00 
Zaterdag alleen in de morgen
Zondag gesloten
 
Telefoon  +34 966 81 04 51
 
 
 
 

Een hele leuke gastronomische ervaring!

Nu hoor ik de Belgen als zeggen, dat hun chocolade beter en verfijnder is, hetgeen misschien ook zo is, maar liefhebbers van chocolade kunnen hier hun ogen uitkijken en zullen zeker ook met de kinderen een leuke ervaring beleven.

Een van de opmerkelijkste aspecten is dat de toegang gratis is, maar dat je na afloop van de bezichtiging wel geacht wordt om iets te kopen in de aan het museum verbonden winkel.

Het bezoek begin met een kleine video waarin u de nieuwste aankondigingen van Chocolates Valor en een kleine uitleg van het productieproces zult zien. Vervolgens ga je naar een 19e-eeuws landhuis waar de tentoonstelling begint met machines, documenten en foto’s van het productieproces. 
Daarna ga je door het interieur van de fabriek met een vriendelijke gids die je alle details van het maken van chocolade zal tonen. Je zult alle arbeiders kunnen zien, je zult zelfs naar het laboratorium gaan,  waarna je ten slotte het verpakkings- en transportproces kan bekijken.

Let wel goed op de tijd, want men is hier erg stipt en als de rondleiding begonnen is, moet je wachten op de volgende.

 

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *